Alla inlägg den 11 april 2009

Av Linda - 11 april 2009 19:48

Ja.. hela dagen har vi vart hos min kära mor.

Hon kom till oss på förmiddagen och drog med oss på en promenad i det härliga vår vädret...

Sen tyckte hon att vi skulle följa med henne hem och bli bjudna på lunch.. och det säger man ju lite nej till direkt ;)

Så väl där så tog jag med mig Melissa på hennes tre hjuling och cyklade till lekparken,, gungade, lekte i sandlådan och blev totalt dränkt i sand.. skitunge. ;) Men hon hade det jättekul.. och det är ju det som räknas.

Sen lunch.. efter detta ut igen med ännu mera lekande i en annan lekpark som är mycket större.. och lika kul hade vi det där.


Fick även hjälpa mormor och morfar idag med med katten deras, märks att hon är mycket piggare nu för nu morrar hon åt mig när jag virrar in henne i handduken haha.. men det får hon ta ett tag till. 


Åh det är en hemsk sak som har hänt åsså...

Grannen till oss har en dotter som är 4 månader nu.. och de fick åka in akut med ambulans i förr förr går med henne då hon fick andnöd.. gurglar uppenbarligen i halsen på henne när hon andas.

Och de vart hemskickade igen... vilka nötter det finns som är läkare.

Men nu igår fick det åka in igen.. ambulansen och den där första bilen som åker med brandkåren kom farandes i 700.. blålysen å allt.. och bara kastade in henne och mamman i bilen och drog snabbt igen.

Så de har fått legat kvar på lassaretet, men det verkar som att hon kan andas men är riktigt dålig. Förskylnings astma säger läkarna.

Fy va hemskt... just med lungor, andning osv.. finns ju inte så mycket man kan göra själv om det väl skulle slå stopp... typ ut för att de ska få i sig kall luft är väl det ända.

Ne hoppas hon blir bättre lilljäntan.. så hon får komma hem igen. 

Ovido - Quiz & Flashcards